google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Coronatijd: Zoek de verschillen

Updated: Jun 8, 2020


Zaterdag, 28 maart naar de markt geweest. Het was stil op straat, echt stil. Je zou haast denken dat het zondag was of zo. Het leek wel uitgestorven. Ik had ooit eens een foto gemaakt voor mijn website en het leek me daarom wel 'leuk' om nog een foto te maken.



Corona

Restaurants en veel winkels waren gesloten vanwege het Corona virus, zo ook David's gelato. De foto links heb ik vorig jaar April gemaakt, tijdens de Kaasmarkt, de foto rechts Zaterdag 28 Maart dit jaar. Het verschil is denk wel duidelijk. Normaal staat er altijd een hele rij, en toen ... het was een heel raar gezicht het leek wel uitgestorven, overal eigenlijk wel. Omdat de foto's nagenoeg de zelfde 'hoek' hebben kwam ik op het idee om ze naast elkaar te plakken. Wat me eigenlijk net pas opvalt ... het is ook rond de zelfde tijd genomen blijkbaar, gezien de schaduw.




Lego

Wist je dat ? Iemand in Gouda is ijs én Lego fan en heeft de ijstent David's gelato nagebouwd van Lego. Deze was een tijd terug te zien bij Play today, bij de bouwwedstrijd. Ik weet alleen niet meer wat voor prijs hij of zij gewonnen heeft. Wel dat het er erg leuk uit zag. Hopelijk word het bij David ook weer net zo druk als bij deze creatie.



2 views0 comments

Recent Posts

See All

En weer in lockdown

Nederland gaat weer in lockdown. Nu volg ik het wel aardig maar dit was toch wel aardig 'verrassend' zeg maar. In eens hoor je zaterdag...

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page