google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Woendsag 15 Juli is het zover: De 1e Antiekmarkt van het jaar!

Updated: Apr 27, 2021


Door de Corona crisis ging er allerlei markten, braderieën, festivals en andere evenementen niet door. Geen keramiekdagen, geen kaas- en ambachtenmarkt, geen Koninigsdag, geen ... niks dus. Regels worden steeds meer versoepeld en mag er ook steeds meer.


Volgende week woensdag is het dan zover. Op 15 Juli word er, bijna 2 maanden later, dan eindelijk weer de antiekmarkt gehouden. De 1e van het jaar. In verband de Corona zal het wel wat minder druk worden, er komen minder kramen, maar het word vast niet minder gezellig.


Zoals ze zeggen 'meuk is leuk'. Naast die 'meuk' kom je er ook allerlei leuke, gekke en aparte dingen tegen. Of je nou op zoek ben naar iets of je het gewoon vind om te snuffelen, altijd leuk om eens te kijken. Je weet nooit wat je tegenkomt. Ik heb er al wat leuke dingen gevonden. Zo heb ik er een paar mooie beeldjes gekocht, ook kwam ik er Lego tegen. Niet echt antiek, ook niet echt meuk, wel leuk (rijmt é).


Patatje

Heb je honger gekregen, ben je vermoeid geraakt van het slenteren? Wat denk je dan van een lekker patatje of broodje bij de patatboer? In mijn geval hoef ik niet eens honger te hebben, trek is al genoeg haha.

10 views0 comments

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page