google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Waarheen, waarvoor ... deze kleurrijke wegwijzer wijst je de weg.

Updated: Apr 27, 2021

Elke Gouwenaar, en menig toerist heeft vast wel eens deze wegwijzer gezien. In de stad staan er nog een paar van deze wegwijzers. Deze is denk toch wel de mooiste en kleurrijkste.


Ik was vandaag tuinstoelen wezen halen en liep door de Groenendaal. Laatste tijd neem ik ook vaak mijn cameraatje mee. Je weet maar nooit. Ook heb ik nog een paar foto's nodig voor mijn website. Ik kwam op de Groenendaal, hoek Naaierstraat en daar stond deze wegwijzer. Ongetwijfeld heb ik er al een foto van maar toch ... kon het net laten.


Corona

Het was me eerst niet zo opgevallen maar thuis, toen ik de foto's aan het nakijken was zag ik het. Er is wat aan veranderd. Naast een paar aanpassingen staat er nou ook een bord tussen met de tekst "Take-away-food" met de nummers 5, 19, 21, 42, 80 en 114. Dit zijn uiteraard de huisnummers. Hier kan je lekker dingen afhalen. Van vegetarisch tot Indonesisch en van Mediterraans tot aan Surinaams. Dit laatste heb ik dus gedaan. Dit bord is vast tussen gezet in verband met het Corona virus, leuk idee om het zo te doen. En ook op 'ooghoogte', onder het bord van een opticien, toeval? Wie weet. Aleen nou de rest van de wegwijzer nog een keertje aanpassen? Iets klopt er nog niet? Weet jij het? Ik wel.


Thijs C. Jansen

De wegwijzer is gemaakt door Thijs. Naast de wegwijzers heeft hij nog veel meer mooie dingen gemaakt zoals bijvoorbeeld prijslijsten en muurschilderingen. Sommige heb je vast al eens gezien. Op zijn website vind je meer van zijn creaties en informatie.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page