google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Toko Ina: lekkere broodjes

Updated: Apr 27, 2021

Mooi weer, lekker broodje, lekker drankje.


Woensdag 22 Juli, voor de 2e keer was er weer de antiekmarkt. Eerst bij mijn buurvrouw een beetje lopen klussen en toen toch nog maar eventjes op de markt gaan kijken. Het was inmiddels al rond de middag en had wel trek. De patatboer op de markt was er weer niet vandaag, en bij Bram Ladage was het knap druk dus ik dacht 'Ik gaat weer eens naar de buurvrouw, Toko Ina'.


Het was niet o druk dus ik kon gewoon naar binnen. Keuze genoeg, dus lastig kiezen. Afgezien van garnalen en tofoe vind ik het eigenlijk allemaal wel lekker. Maar ... het is dus een broodje rendang geworden Je kan er ook eten, ze hebben een gezellig hoekje bij het raam. Er waren al een paar mensen die er wilden gaan eten, en ook met die Corona-ellende .... dus ik heb het broodje maar meegenomen.


Thuis gekomen lekker in de tuin gezeten, lekker weer, lekker broodje en een lekker drankje erbij. En been 'bekend' rietje. Dit leuke 'bamboo' rietje heb ik een paar dagen eerder bij Klein Suriname geleased, haha. Beetje jammer alleen dat de rum op was, maar gewoon cola is ook wel lekker.


 

zie ook:


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page