google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

the Gouda shop is verhuist!

Updated: Apr 27, 2021

Een lange tijd was de winkel aan de Lange Tiendeweg gevestigd, niet te missen door vooral de opvallende gele kozijnen. Nu niet meer ... Het pand aan de Tiendeweg staat leeg.



Nee, ze is niet failliet, gelukkig, maar verhuist, naar de Korte Groenendaal. Op zaterdag, 31 Oktober, was de opening. Door de Corona-ellende was er geen grote opening helaas. Ik was er in de buurt en ben gelijk eens wezen kijken.

Het is een mooie winkel geworden. Hoewel het pand niet veel groter is dan het vorige, oogt het wel groter, mede door de indeling. De mooie achtergrond is ook weer terug en in de winkel vind je natuurlijk nu ook weer allerlei leuke en vooral aparte souvenirs, kaarten, sokken, beeldjes, magneten en nog véél meer. Ook vind je er Gouds plateel (van Nico van Eijk) en echt Gouds bier, gebrouwen door stadsbrouwerij de Goudsche leeuw. Te veel om op te noemen. Alleen ... ik mis nog wel die gele kozijnen.


Groenendaal

De winkel is gevestigd aan de Groenendaal. In deze gezellige winkelstraat vind je nog veel meer leuke en aparte winkels en eetgelegenheden. Wist je dat de Groenendaal de 1e Fairtradestraat van Nederland is?


 

Kom gauw eens langs in de gezellige winkel. Het nieuwe adres is Korte Groenendaal 26, of kijk op de website

74 views0 comments

Commentaires


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page