google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Rrrollend foodtruckfestival 2019

Updated: Apr 27, 2021

Mooi weer, goede muziek en ... lekker eten! Wat wil je nog meer?



Zondag ben ik naar Rrrollend foodtruck festival geweest op Goudasfalt. Het hele 'plein' stond vol met tafels en stoelen, een podium, er waren spelletjes voor de kinderen, er was drank en ... een heleboel foodtrucks.



Het is op zich aardig endje lopen naar het terrein van Goudasfalt maar, geen probleem ... tijdens dit soort evenementen kan je gebruik maken van een pontje met de toepasselijke naam 'Gein'. Geinig is het zeker. Voor een eurootje mag je mee. Het scheelt een end lopen, kost niet veel en het is gewoon leuk ook. Op het terrein aangekomen effe een rondje gelopen. Ik was er nog nooit geweest. En toen was het wel eens tijd voor een hapje. Er was alleen één 'probleem' ... zo veel keus. Poffertjes, een kar met een grote bbq, Surinaams, ijs, Braziliaans, patat, broodjes hamburger en noem maar op. Ik ben geen fan van poffertjes dus dat viel af maar voor de rest, allemaal lekker. En heb je dorst, ook geen enkel probleem. Lekker eten, biertje erbij. Ik hoef toch iet te rijden. Al hoe wel, je moet wel uitkijken dat je niet in het water val met dat bootje varen haha. Wat drinken betreft was er ook keus zat. Ze hadden ook bier waar ik nog nooit van gehoord had dus ik dacht bij mijn eigen 'Doe maar die dan'... goede keus geweest.



Gouds bier

Lekker weer, lekker eten en lekker biertje. Op het terrein zijn ook een aantal kleine bedrijfjes gevestigd, waaronder Stadsbrouwer de Goudsche leeuw. Ik was er toch dus gelijk even wezen kijken en een praatje gemaakt met Theo, de eigenaar, en uiteraard ook een biertje gedronken. Leuk voor op mijn website maar ik was natuurlijk ook wel benieuwd.


Wist je dat je ook en cursus Bierbrouwen kan volgen? Lijkt mij wel leuk. Je gaat het bier zelf brouwen, bottelen en je leert alles wat erbij komt kijken. Kijk voor meer informatie op de site.



Fietsen

Als je kijkt hoeveel mensen er waren en hoeveel er met het pontje mee gingen stonden er erg weinig fietsen. Lekker boeiend zou je zeggen, niet echt nee, maar aan de kade zag ik een fietsje en een stepje vastgemaakt met een slot aan één of andere 'paal', nou ja paaltje met een ijzeren ring. Het zag er gewoon grappig uit. Ik vond het wel komisch en heb er een foto van gemaakt (zie hieronder).



Conclusie

Het was erg gezellig. Relaxte sfeer, lekker eten en goede muziek. Ik zou zeggen, volgende keer hoop centen meenemen en niet te veel eten want er is zoveel keus.



Kijk op de Kalender wanneer het weer gehouden word.


Terug op de kade zag ik iets grappigs, moest gewoon effe een foto van maken. Een klein fietsje, 'aan de ketting' gelegd om een meerpaal.Vond het wel humor.

2 views0 comments

Commenti


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page