google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Red de horeca!

De horeca was al maanden dicht vanwege het grote aantal besmettingen. Naar mijn idee heeft dat dus geen ruk geholpen. Mede te danken aan al dat k*t volk dat met z'n alle lekker gaat winkelen, op vakantie gaan, feest vieren en noem maar op. Daardoor is nu dus heel Nederland is in lock-down en zijn nu veel meer zaken weer dicht.


De horeca was al zwaar getroffen, mede door de 1e lock-down, en nou weer, of nou ja, nog steeds eigenlijk ... Sommige zaken hebben het wellicht minder 'slecht' omdat deze toch veel inkomsten hebben van afhalen / bezorgen. Andere zaken moeten het meer van de terrassen hebben en hebben daardoor weinig inkomen. Er zijn ook zaken die al maanden helemaal niet open zijn geweest.


Daarom is het belangrijk om de horeca te blijven steunen. Ga af en toe wat halen, of laat het bezorgen. Niet alleen omdat het lekker is natuurlijk, maar ook om zo de horeca te steunen. Zelf ga ik nog wel eens wat halen en vind het wel leuk om dat te posten. In deze blog vind je al verschillende 'reviews'. Ik hou wel van een lekker 'happie' en niet alleen maar Aziatisch. Het leek me daarom wel een idee om een aparte blog / post te maken met daarin allemaal lekkere dingen. Mede ook om zo wat reclame te maken voor de horeca. Dingen als saté en gyroschotel klinkt natuurlijk altijd goed, maar zoals ze zeggen ... 'foto's zeggen meer dan woorden'.

Dus blijf de horeca steunen. Ga af en toe eens een broodje halen, of bestel eens bijvoorbeeld een lekkere gyros schotel, of iets anders lekkers. Er is keuze genoeg, en hopelijk is dit trieste beeld binnenkort verleden tijd.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

En weer in lockdown

Nederland gaat weer in lockdown. Nu volg ik het wel aardig maar dit was toch wel aardig 'verrassend' zeg maar. In eens hoor je zaterdag...

תגובות


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page