google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Paasontbijt 2020: Zo was het vorig jaar

Updated: Apr 27, 2021

Paasweekend 2020, het was niet zulk mooi weer voor het Paasontbijt op de Markt. Op zich niet zo'n ramp want het ging toch niet door vanwege het Corona virus, net als alle andere leuke evenementen. Wel jammer natuurlijk want afgelopen jaren was het erg gezellig, én lekker weer.



Dit jaar ging het Paasontbijt dus niet door vanwege het Corona virus. Daarom dan maar een paar foto's van vorig jaar, 2019. Het was lekker weer, erg druk en erg gezellig. We hebben lekker gegeten en gedronken. Op de lange tafels stond van alles. Ik ben niet zo'n ontbijter maar een paar lekkere croissantjes gaan er altijd wel in. Ook heb ik nog een lekker broodje genomen en, wat anders met Pasen, een gekookt eitje natuurlijk. Zoals ze wel eens zeggen "een ei hoort erbij". En een bakkie koffie erbij en een praatje maken een paar vreemden.



Lekker kledderen


Naast het ontbijt kon je er ook schilderen. Een heel stuk van de Markt stond vol met ezels met een plaat er op. Bij een kraampje kon je papier en verf halen en gaan schilderen, of ... lekker kledderen, net was je wil. Sommige hadden wel talent, andere ... Het was blijkbaar een groot succes want er zaten ook een aantal kinderen gezellig bij elkaar op de grond lekker te schilderen. Niet alleen kinderen vonden het trouwens geweldig. Er waren ook verschillende ouderen die lekker bezig waren.



Foodtruck


Ontbijt, muziek, schilderen en ... een foodtruck. Ik ben al verschillende keren naar het Paasontbijt geweest en nu stond er ook een foodtruck met de naam 'Just say cheese'. Wel toepasselijke naam als je in Gouda staat, bekend om onder andere kaas. Het was inmiddels zo rond de middag, ik had al ontbeten maar toch ... Ze hadden verschillende dingen, waaronder Goudse hotdog. Ik hou wel van hotdogs dus ik was wel benieuwd en heb er eentje genomen. Een broodje hotdog met augurk, mosterd, curry en kaas, uiteraard Goudse kaas. Een misschien ietwat vreemde combinatie, maar wel lekker. Leuke mensen ook, heb later nog een tijd mee staan praten, leuk.

4 views0 comments

コメント


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page