google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
goudasia

Nieuw in Gouda: Monkfish

Updated: May 18, 2021

We hebben er een nieuwe viswinkel bij, op de Kleiweg. Op 17 Februari opende Monkfish (zeeduivel) haar deuren.



Al maanden was het dicht, stond er een grote container voor de deur en werd er druk getimmerd. Maar nu zijn ze dan eindelijk open. Ik was er in de buurt en had al gelezen dat ze net geopend waren, en het was zo rond etenstijd (al heb je van die dingen die altijd wel smaken) dus ... Ik dacht ik gaat er gelijk eens langs. Ik was wel benieuwd.


De winkel is misschien niet zo heel groot maar ze hebben genoeg keus, en leuke vriendelijke dames. Naast de 'normale' vis hebben ze ook allerlei slaatjes en andere lekkere dingen.

Het was nogal druk dus buiten even op de kaart gekeken, allerlei vis, verschillende broodjes en al gauw viel op dat ze ook patat hadden, met lekkerbek of kibbeling, hmmm, moeilijk kiezen. Daarom dus maar van allebei eentje genomen (op de foto zie je zo'n 'lunchbox', of hoe heet het? met kibbeling én lekkerbek, we hebben de vis gedeeld). De patat is lekker krokant en er zitten twee bakjes bij met saus en met atjar, lekker. De vis smaakt ook goed.


Kleiweg

Je vind de winkel aan de Kleiweg, op de hoek van de Nieuwstraat. Dus loop je te winkelen, heb je trek? Wat denk je dan van bijvoorbeeld een lekker portie kibbeling? Je heb op de Kleiweg keuze genoeg wat eten betreft, maar een broodje of een portie kibbeling gaat er ook altijd wel in.


329 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page