google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
goudasia

Binnenkort in Goda: Migag Korean streetfood

Updated: Apr 27, 2021

Binnenkort komt er een weer een Aziatisch eettentje erbij. Dit keer geen Chinese of Indonesische maar een Koreaanse. Dus dat betekent dat ik weer mijn website moet gaan 'verbouwen'. Ook moet ik er een nieuwe pagina bijmaken want Koreaans hadden we nog niet in Gouda. Ik ben zeer benieuw hoe het smaakt, de naam 'streetfood' klinkt al goed in ieder geval.



Migag komt in het oude pand naast van Vreumingen, aan de Wijdstraat. In de buurt vind je ook onder andere Toko Ina, een Mexicaans en Grieks restaurant en op de hoek de gezellige kroeg cafeetje Heeeurlijk Ze zouden, geloof ik, ergens in April open gaan. Pas heb ik eens naar binnen gegeken en het zag er nog leeg uit. Gezien de situatie kan ik me het wel voorstellen. Ik hoop in ieder geval dat het binnenkort gaat lukken om open te gaan.



Bibimhap

Ik ben niet zo thuis in de Koreaans keuken, ik ken eigenlijk alleen bibimhap en kimchi, en dat ook alleen van reisprogramma's en zo. Ik was nieuwsgierig naar andere gerechten en hapjes dus ik heb een soort van 'onderzoek' gedaan. Ik ben al veel lekkere dingen tegengekomen dus als Migag open gaat, ik kom zeker langs.

110 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page