google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Lock-down: Lekker eten & drinken

Updated: Jan 9, 2022


Door die Corona-ellende is de horeca weer dicht. Gezien de besmettingscijfers ziet het er naar uit dat het voorlopig niet gaat gebeuren ook, helaas. Effe shoppen en een lekker broodje eten, of een biertje met een portie bitterballen zit er voorlopig niet meer in.


Effe naar de (antiek) markt en effe ergens wat drinken op het terras, al dan niet met een lekker broodje, uitsmijter of een portie bitterballen is er dus niet meer bij. Ergens gezellig uit eten ... ook niet.


Afhalen / bezorgen

Gelukkig zijn veel horeca zaken nog wel 'geopend' en kan je er bestellen en/of afhalen. Voor die Corona-ellende waren er al een aantal zaken waar we regelmatig tot (te) vaak kwamen. In deze tijd zijn we ook bij een aantal geweest. Aan de ene kant om de horeca een beetje te steunen, én natuurlijk omdat het gewoon lekker is. Bij de meeste kwamen we dus al regelmatig, bij andere zijn we er eigenlijk voor de eerste keer geweest, en ... het word zeker niet de laatste keer.


Om de horeca te steunen (naast het lekkere eten bestellen) ga ik hier ook foto's plaatsen van het eten wat ik besteld / afgehaald heb, om zo 'reclame' te maken voor het lekkere eten. Naast de foto's komt er ook nog wat info en links bij.


Een aantal voorbeelden van lekker eten wat we gehaald hebben tijdens de lock-down(s). Voor sommige zaken was het de 1e keer (en zeker niet de laatste keer), voor andere ... daar komen we nogal regelmatig. Hoewel het misschien niet zo gezellig is als wanneer je uit eten gaat ... het smaakt naar mijn idee minstens net zo lekker.


Hieronder een aantal voorbeelden van lekker eten.

Bangkok city - Eurazie toko - Hawaiian poke bowl - Klein Suriname

Loe Loe's - Mykonos - New Tandoor

Een kleine greep uit het aanbod van lekker eten wat je in Gouda kan bestellen. Oké, het meeste is Aziatisch (op de foto) maar er is nog zo véél meer.

Dus heb je trek in een lekkere curry, een bord met Gyros, een lekker patatje met sate of spareribs, een lekkere gezonde poke bowl, of gewoon een paar lekkere broodjes? Bestel of ga langs en steun je favoriete zaak.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page