google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
goudasia

Bangkok city: Lekker Thais eten

Updated: Apr 27, 2021



Vandaag weer lekker Thais gegeten, besteld bij Bangkok city.


We hadden trek in iets lekker en het is dus Thais geworden. Uit eten gaat nou effe niet dus dan maar bestellen. Aan de ene kant om een kleine bijdrage te leveren om de horeca te steunen maar ook vooral omdat het lekker is. Het is misschien niet zo gezellig als uit eten, gaat ook niet meer in deze tijd, maar het eten smaakt er zeker niet minder om. We hebben weer lekker gegeten, en ... we hebben nog over, dus morgen eten we ook weer lekker. Wat ook wel lekker was geweest, een lekker Thais biertje. Volgende keer dan ...



Wil je ook lekker eten? Klik dan hieronder

Hier vind je alle winkels / restaurants waar je ook kan bestellen / afhalen.



Van alles wat

Het is alleen een beetje lastig kiezen, ze hebben veel lekkere dingen. Deze keer wat anders genomen dan de vorige keer. We hebben 3 verschillende gerechten genomen, 2x kip, 1x koe, met daarbij rijst en noedels. Vroeger, toen we vaak Chinees gingen halen namen we ook altijd verschillende gerechten. Lekker van alles wat. Nu dus ook. Beetje van dit, beetje van dat.


Zelf had ik gekozen voor Kai Phad Prik Sod, gebakken kip met paprika, peper en uien, met witte rijst. Goede keus geweest. Ik hou ook van nasi en bami en zo maar bij Thais eten vind ik witte rijst wel lekker. En staat ook wel leuk op de foto (zie boven). Ik weet niet wat dat 'natte' onderin is maar het is lekker om door je witte rijst te roeren.

Het is overigens niet de hele bak kip en rijst hoor. Wat je ziet is maar een beetje. De bakken zitten goed vol en er zit ook volop kip en koe in. Na een paar opgeschept te hebben zat ik aardig vol en waren de bakken ... nog niet leeg. Dus 3x raden wat we morgen gaan eten. Precies, ook weer lekker Thais. (Eten bestellen heeft trouwens ook nog een ander voordeel. Naast lekker eten heb ik er ook weer een paar handige bakkies bij. Altijd handig. Vroeger had ik ze van de Chinees, daar had ik het grootste gedeelte van mijn Lego in zitten)



Biertje erbij ...

Zoals ik al eerder zei is een biertje wel lekker erbij, ook gewoon zonder eten trouwens. Altijd wel lekker, vooral bij pittig(er) eten. Niet dat het echt helpt, maar het is wel lekker. Meestal neem ik wel een drankje erbij wat er bij 'past', zoals in dit geval een lekker Thais biertje. Je vind bij de toko verschillende Aziatische bieren, waaronder Thais.

 

Links:


ps. Mocht je wat raars aan de foto's vinden ... dat kan kloppen. Ik heb ze een beetje bewerkt met Photoshop. Ik ben blijkbaar wat handiger in het knippen en plakken met Photoshop dan in het maken van foto's.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page