google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Lekker puzzelen

Updated: Apr 27, 2021

Zit je ook thuis vanwege het Corona virus en verveel je je? Wat denk je dan van lekker puzzelen?


Evenementen, markten en andere leuke dingen gaan vanwege de Corona crisis voorlopig niet door, zo ook de Kaasmarkt. Om er toch een beetje bij te kunnen zijn, én om de lokale ondernemer te steunen, bestel daarom deze mooi puzzel bij de Gouda gift shop. Zo ben je lekker bezig en ben je er toch een beetje bij.



Gouda giftshop

Naast deze puzzel vind je bij Gouda gift shop nog veel meer leuke, en vooral ook aparte dingen. Wil je weten wat allemaal? Neem dan gauw een kijkje in de webshop of kom gezellig langs.

6 views0 comments

留言


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page