google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Lekker mozaieken met dit mooie 'pretpakket'

Updated: Apr 27, 2021

Zit je thuis tijdens deze crisis en verveel je je? Bestel dan dit 'pretpakket' en laat je creativiteit de vrije loop.



Zit je ook thuis tijdens deze crisis? Wat denk je dan om eens lekker creatief aan de gang te gaan?


Pretpakket

Altijd al willen mozaieken, maar niet weten hoe of wat? Bij Marlinda, Wolkenvanger, kan je dit pretpakket bestellen en zelf aan de slag gaan. In dit pakket zit alles wat je nodig heb om zelf iets moois te maken. Een figuur op een tafel, iets abstracts op een vaas ... het kan allemaal. Doe eens gek, doe eens creatief. Je hebt keus uit 2 verschillende pakketten. Op de website vind je hoe je het kan bestellen en zie je ook de creaties, gemaakt door Marlinda.


Bestel hier je PAKKET en leef je uit.

Op de website vind je ook workshops, eigen creaties en nog veel meer.

Opdracht / workshop

Ook maakt ze zelf allerlei mozaieken, voor haarzelf maar ook in opdracht. Heb je zelf een idee en wil je iets laten maken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ook geeft ze verschillende workshops (nou dus even niet). Dus heb je de smaak te pakken gekregen of wil je gewoon gezellig met een groepje gaan hobby'en? ... kijk op de site welke je workshops je allemaal kan volgen, en ... wanneer.

Kijk ook eens op Facebook, voor meer info en creaties!

3 views0 comments

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page