google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Lekker Grieks gegeten, en (ook) weer gyros natuurlijk

Updated: Apr 27, 2021

Lekker weer, lekker eten. Wat is er dan nog lekker dan ... Het is dus Grieks geworden. Uiteraard met gyros erbij.


Vandaag weer eten gehaald bij de Griek, waaronder de 'standaard' Athene schotel. Waarom? Hier zit gewoon alles bij wat ik lekker vind, gyros, suzuki en souvlaki. Deze keer ook de Hermes schotel genomen. Hier zit ook een schnitzel bij. Ik had deze nog niet gegeten. Ik had meer het idee van de Wienerschnitzel in mijn hoofd, waarom? Vroeger veel in Oostenrijk geweest... Deze schnitzel smaakt dus heel anders, maar ook erg lekker.

Wat ook altijd wel lekker bij Grieks eten is, knoflooksaus. En tzatziki, dus allebei maar besteld.



Ouzo'tje

Normaal krijg je altijd een glaasje Ouzo als je je eten af kom halen. Als je toch moet wachten, dan is een lekker drankje wel lekker. Vanwege die Corona-ellende kon dat natuurlijk niet, en nu zat er ook weer een leuk klein flesje Ouzo bij. Een andere dan de vorige keer, leuk voor bij de verzameling haha, aangezien ik flessen 'spaar'. En dan met name die bijvoorbeeld van vakantie heb meegenomen, zoals bijvoorbeeld een fles bier en een fles Ouzo uit Rhodos, Griekenland een paar jaar geleden. Of flessen die je cadeau krijg of net als nu die kleine flesjes, in deze tijd, zijn het leukst. Klein maar fijn zeggen ze. Het idee is leuk en ... altijd lekker, vooral bij Grieks eten.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page