google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
goudasia

Lekker eten, lekker drinken

Updated: Apr 27, 2021

Wat is er nou nog meer lekker bij lekker eten .... precies, een lekker drankje.



Lekker eten, lekker drankje (erbij), wie houd daar nou niet van? Vakantie, mooi weer, lekker eten, drankje erbij ... Zo ben ik bijvoorbeeld naar Griekenland geweest, Rhodos. Het weer was goed, ik heb een hoop gezien en gedaan en lekker gegeten. Gyros, souvlaki, suzuki, erg lekker. Er zat rijst bij, salade en brood. En wat is dan nog lekkerder dan ... precies, een Ouzoo'tje, of een koud Mythos biertje.



Drankje erbij

Thuis haal ik nog wel eens wat, Grieks, kebab, en Aziatisch. Ik vind het ook wel leuk om een beetje te kokkerellen. Hoewel ik Aziatisch eten lekker vind maak ik ook wel andere dingen ook. Ik hou wel van een drankje en vind het ook wel eens leuk, en lekker natuurlijk, om het eten een bijpassend drankje bij te drinken. Zo heb ik pas tortilla's gemaakt met kip, verschillende groenten en een lekkere salsa. Wat is er dan nog lekkerder dan een glaasje Tequila, of en biertje, of allebei natuurlijk. Kortom, lekker eten, lekker drankje erbij. Al moet ik zeggen dat een drankje zonder eten ook wel lekker is.


Bij Lidl en andere zaken kom je nog wel eens een Aziatisch biertje tegen, sterke vind je bij de slijterij. Bij toko's vind je ook vaak een aantal bieren en sake. Verder heb je ook bijvoorbeeld Japanse whisky's. Daar ben ik pas achter gekomen. De flessen zie zien er in ieder geval gaaf uit.



Bangkok Bliss

Een bier welke er nog niet bijstaat op de foto is Bangkok bliss, van Bunnik's brouwerij, uit Gouda. En een brouwer uit Gouda, en Aziatisch bier. Apart of niet? Ik was zeer benieuwd in ieder geval en heb de brouwer een mailtje gestuurd waar het allemaal verkrijgbaar was en dat ik met deze website bezig ben. Hij vertelde me waar het verkrijgbaar was en dat het lekker smaakte bij een curry. Ik dus gelijk een biertje gehaald en ... nouja, geen curry gemaakt maar wel net zoiets. En inderdaad, smaakt goed. Het bier ook. Voor herhaling vatbaar.



1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page