google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Klein Suriname: Van lekkere broodjes tot hele maaltijden

Updated: Apr 27, 2021

Vandaag was het mooi weer om een paar stoelen te halen bij Lidl, aan de Wachtelstraat. Sinds de verbouwing was ik er niet meer geweest. De oude stoelen waren aardig aan vervanging toe dus hop naar Lidl. Ik was ook wel benieuwd hoe het was geworden. Vanwege de Corona crisis heb het kort gehouden en er niet uitgebreid rond gekeken. Wel gelijk effe langs het vriesvak gelopen voor een paar lekkere hapjes. Op terugweg 'afgesneden' en door de Groenendaal gelopen. Het was al zo rond de middag dus tijd voor een lekker hapje. Voor een lekker hapje is het eigenlijk altijd wel 'tijd'.


Lekker broodje

Op de terugweg even bij Klein Suriname gestopt, al een tijdje niet meer geweest. Over verbouwing gesproken, bij Klein Suriname hebben ze hebben de zaak ook enige tijd geleden verbouwd. Het is wat ruimer geworden, de groene kleur is gebleven, net als al die leuke plantjes en andere dingen. Ziet er leuk uit. Ik was er al een tijdje niet geweest dus ook gelijk effe praatje gemaakt, en een paar foto's. Wat eten betreft heb ik voor een broodje kip gekozen. Het was lastig kiezen maar het is uiteindelijk een broodje kip ketjap, saté en kerrie geworden. Zoals gewoonlijk, lekker! Lekker broodje, goed gevuld en een paar schijfjes komkommer.


Veel keus

Naast deze broodjes hebben ze nog veel meer lekkere dingen. Te veel eigenlijk om op te noemen, daarom heb ik maar een foto genomen van het menu' wat aan de muur hangt, net zo makkelijk. Ze hebben een ruime keuze. Ik hou niet zo van garnalen en ben ook niet vegetarisch, dus de tempé gaat het niet worden, maar voor de rest ... allemaal lekker. De ruime keus maakt het kiezen wel wat lastig. Ik ben er al vaker geweest en heb al veel dingen genomen, maar nog lang niet alles. De volgende keer eens de nasi of bami proberen. Of roti ... hmmmm, lastig.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page