google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Feestwinkel: mooie dingen gekocht voor ...

Updated: Apr 27, 2021


Vandaag bij de Goudse feestwinkel geweest, niet dat er iets te vieren valt met die Corona-ellende maar ik had iets anders nodig. Op hun website had ik gezien dat ze het hadden dus ... Ik was er eigenlijk nog nooit geweest dus het was wel effe 'zoeken'. Ze hebben een heleboel leuke dingen dus dat was helemaal niet erg. Of je nou een feestje geef, of gewoon iets leuk zoek, ze hebben echt van alles. Leuk om rond te kijken, en als je iets niet kan vinden dan helpen ze graag.


Maar ze hadden dus wat ik zocht, een zak met doodskoppen. Niet voor Helloween maar om mee te hobby'en. Ik had een soort van 'brainwave', een lege fles en ... dus een hele zak met doodskoppen. Voor de fles een mooi formaat. Ze zijn niet zo groot, de fles ook niet. Ik heb er nog een aantal over, wat ik daar mee ga doen? ... Nog geen idee maar ze komen nog wel van pas. Na wat prutsen en verven is dit het resultaat geworden. Een lege fles wodka, 3d-verf, wat geduld en ... een doodskop, gekocht bij de Goudse feestwinkel.

Voor de 'How-to' en meer info kan je binnenkort vinden op mijn hobbysite.



2 views0 comments

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page