google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Er is 1 jarig hoera, hoera: Wat gaan we eten?

Als er iemand jarig is hebben we altijd het idee om wat te gaan halen. Gewoon lekker, en geen zin om te koken. Gisteren was mijn moeder jarig, en wie jarig is ... mag kiezen. Deze keer wilde ze wat halen bij de Thai.



We zijn er al vaker geweest en hebben al het één en ander uitgeprobeerd, maar na verschillende gerechten te hebben gekozen hebben we nu toch wel een paar favorieten, welke we dan ook regelmatig kiezen. Zelf neem ik vaak curry. Ik heb ooit eens, jaren geleden, curry gehaald bij hun voor de deur. Ze stonden met de Midzomermarkt buiten met een kraam met onder andere die curry. Zag er lekker uit, en smaakte ook zo. Dat was tevens ook mijn eerste keer, Thais. Sindsdien heb ik het verschillende keren gegeten. Andere gerechten zijn ook lekker maar deze is toch wel één van mijn favoriet.



Bestellen

We hadden elk een gerecht gekozen, ééntje met kip, ééntje met rund. Die met rund was ook erg lekker, wel knap pittig, lekker pittig zeg maar. En dus die curry, Keang krarie kai (heb het opgezocht op hun website). Op zich wel apart met die stukken aardappelen erin. Telefonisch besteld, een tijd afgesproken, en later opgehaald. Alles stond al klaar, hartstikke mooi. Laten bezorgen kan ook maar we wonen vlakbij dus ... effe aan de wandel. Vanwege die Corona ellende kon het niet, anders hadden we ook nog even gezellig wat kunnen drinken. Nou ik er aan denk ... volgende keer maar eens biertje bij bestellen. Lekker Thais eten, Thais biertje er bij, lekker hoor.



Over Net als altijd hadden we ook weer over. Nu is dat helemaal niet erg want de volgende dag smaakt het ook lekker. De volgende dag dus de rest opgewarmd en ook weer lekker gegeten.


Heb je ook trek gekregen in lekker Thais eten? Dan moet je nog even geduld hebben. Op Facebook zag ik al foto's voorbij komen, en op hun website staat het ook. Ze zijn tot eind Januari op vakantie.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page