google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Bestellen ... help de lokale ondernemers in Corona tijd!!!

Updated: Apr 27, 2021



Vandaag op de markt geweest, de 1e keer sinds de lock-down. De normaal volle terrassen waren leeg, een vreemd gezicht, saai maar vooral ook een triest gezicht. Door de Corona crisis zijn alle horeca gelegenheden 'gesloten'. Een lekker biertje op het terras of gezellig uit eten zit er dus voorlopig niet in. Voor de horeca een groot probleem. Er waren al veel zaken die ook al bezorgden, maar ook veel niet. Om toch nog iets te kunnen verdienen in deze moeilijke tijden zijn er verschillende zaken die nu ook bezorgen en / of waar je kan afhalen. Een paar voorbeelden hiervan zijn:




Kies lokaal

Een compleet overzicht welke zaken er 'open' zijn, waar je kan afhalen en / of laten bezorgen, vind je op Kiesvoorlokaal.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page