google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Corona: 3e Rondje ... om de markt

Updated: Apr 27, 2021

Vandaag ook weer naar de markt geweest voor de nodige boodschappen. De Tiendewegbrug over, de Tiendeweg op, en braaf aan de goede kant van de streep, en richting de markt. Op zich heeft het ook wel weer wat. Alleen wat weet ik nog niet eigenlijk.



Op de markt aangekomen was het was ook weer vrij druk, eens kijken of ze er vandaag wel waren. Vorige week, afgezien van twee agenten, niemand gezien. Vandaag ook liepen er aardig wat mensen gewoon domweg de verkeerde kant op. Sommige keken ook niet zo snugger, andere hadden er gewoon lak aan.

Bij de Waag stond wel een scooter van de stadswacht maar niemand te zien. Later zag ik er eentje lopen. Verderop, bij het begin van de Korte Groenendaal, stonden er drie bij elkaar. Of het nou te maken heeft met die berichten over boa's die onlangs zijn lastig gevallen elders in het land of ... In ieder geval, ze stonden allemaal op de hoek van de Markt en de Groenendaal. Ik heb effe staan praten met iemand en ook gelijk eens staan kijken. Ze stuurden aardig wat mensen terug die de verkeerde kant op wilde lopen. Er zijn toch nog een hoop domme mensen blijkbaar.



Klein stukje

Het idee is leuk maar beetje zinloos. Als je bij het stadhuis, bij de trappen, richting de Vlaam loop kan je ook gewoon rechtsaf. Een aantal deden dat dus ook. Op de zaterdag voor Moederdag stond er daar ook eentje, ze zag er wel leuk uit ook trouwens. Nou niemand gezien. Wel die drie op de hoek van de Korte Groenendaal. Dus staan ze daar met zijn alle te controleren, dus alleen dat kleine stukje loopt iedereen dus dezelfde kant op, de rest, van de Vlaam tot de Hoogstraat dus niet ... beetje raar é.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

En weer in lockdown

Nederland gaat weer in lockdown. Nu volg ik het wel aardig maar dit was toch wel aardig 'verrassend' zeg maar. In eens hoor je zaterdag...

Comentários


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page