google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

Corona: 2e Rondje ... om de markt

Updated: Apr 27, 2021



Vandaag ook weer naar de markt, boodschappen doen. En wat ziet ik ... een gele streep. Best grappig, wel apart. Dus ik ook maar braaf aan de rechter kant gaan lopen. het viel alleen niet overal mee, én aan de rechterkant van de streep lopen én afstand houden aangezien er voor een aantal winkels lange rijen stonden. Het was op zich niet zo druk maar met dat afstand houden is het al gauw een lange rij natuurlijk.



Markt

Op de markt aangekomen ook weer braaf de

goede richting op gelopen. Moest wat groenten halen, brood en lekkere dingen bij de kippenboer. Na een rondje te hebben gelopen even op de hoek, voor Migag, staan kijken. Wat we eigenlijk wel verbaasde hoeveel mensen er gewoon schijt aan hebben. Als je kijkt naar alle borden, gele strepen en die kleine trutpijltjes, hoeveel mensen er gewoon de verkeerde kant op lopen. Sommige reden zelfs met de fiets. Het was wel geen Moederdag maar het was denk wel net zo druk als toen. En wat blijkt ... geen stadswachten. Helemaal niks. Wel heb ik twee agentjes voorbij zien lopen toen ik bij de kruidenkraam stond, verder ook niet meer gezien. Wel apart. Ze controleren een keertje met een groepje stadswachten en daarna ... Eens kijken hoe het aankomende zaterdag is. Ben benieuw, of eigenlijk ook weer niet.



1 view0 comments

Recent Posts

See All

En weer in lockdown

Nederland gaat weer in lockdown. Nu volg ik het wel aardig maar dit was toch wel aardig 'verrassend' zeg maar. In eens hoor je zaterdag...

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page