google.com, pub-7331281868564174, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
xxx wapen van Gouda draak 3.png
  • goudasia

22 Juli: de 2e Goudse mont martre van het jaar

Vandaag, woensdag 22 Juli, was er weer antiekmarkt. De 2e van het jaar. Het was lekker weer en de terrassen waren dan ook helemaal vol.


s'Ochtends beetje lopen klussen bij de buurvrouw, geholpen met een paar kasten in elkaar zetten. Zo rondt de middag zaten ze in elkaar en ben ik naar de antiekmarkt gegaan. Aangekomen op de markt was al snel te zien dat alle terrassen vol zaten, niet zo gek gezien het mooie weer. Op de antiekmarkt was het ook gezellig druk. Nou ja druk, het viel op zich wel mee. Komt natuurlijk ook door de brede 'gangpaden' en het éénrichtingsverkeer, al hadden er nog steeds een aantal mensen er gewoon schijt aan.

Ik heb een paar rondjes gelopen, beetje rondkijken. Ik ben niet echt op zoek naar iets maar je komt zo nog wel eens wat tegen. Zo heb ik vorig jaar een paar houten beeldjes gekocht, Indonesisch, en een paar zakken Lego. Die kerel had zakken Lego liggen, gesorteerd per kleur. Ik ben bezig met het bouwen van een truck, een witte, dus dat kwam leuk uit. Na een paar rondjes gelopen te hebben, hier en daar een praatje gemaakt te hebben vond ik het wel tijd voor een happie.



Toko Ina

Omdat ook deze keer de patatboer er niet was dacht ik ik gaat naar Bram Ladage. Daar was het nogal druk dus ik dacht doe eens gek ... ik ga weer eens een lekker broodje halen bij de buurvrouw, bij Toko Ina. Alleen één probleem, het is allemaal lekker dus dan moet je weer gaan kiezen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een lekker broodje rendang. Je kan er ook eten maar ik heb maar besloten om het mee te nemen naar huis. Thuis lekker buiten gegeten in de zon. Het vlees was lekker mals met een paar schijfjes komkommer erop, colaatje erbij, lekker hoor. Ik had al eens ergens een rietje meegenomen, beetje bamboe-look, en vond het er wel leuk bij passen. Net als de rum door de cola. Lekker broodje, lekker drankje ... wat wil je nog meer?



Recent Posts

See All

En weer in lockdown

Nederland gaat weer in lockdown. Nu volg ik het wel aardig maar dit was toch wel aardig 'verrassend' zeg maar. In eens hoor je zaterdag...

Comments


Welkom op mijn blog.

Al mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in Azië, de cultuur, de architectuur ... eigenlijk zo'n beetje alles. En het eten vind ik ook erg lekker. Ik kom zelf uit Gouda, en daar komt dan ook de naam van website vandaan, 'verbastering van Gouda en Azië.

Je vind hier allerlei berichten wat met Gouda en / Azië te maken heeft, van een nieuw geopende winkels of restaurant tot evenementen en van 'nieuws' tot reviews en recepten (naast eten vind ik het ook wel leuk om zelf een beetje te kokkerellen). Wellicht binnenkort een apart blog?

Al met al ... het heeft allemaal een Goudse en / of een Aziatische 'link', al zijn sommige links misschien een beetje vergezocht.

bottom of page